Docuwise

Focus op de gebruiker

Het bedrijf

Docuwise is een jong bedrijf dat zich specialiseert in ‘Enterprise Information Management’ (EIM) . Een methode om de behoefte naar informatie zo goed mogelijk in te vullen. Hiervoor werkt Docuwise nauw samen met OpenText, leider op het vlak van EIM en de eindgebruiker, voor hen staat deze laatste dan ook centraal. Naast zicht te concentreren op de eindgebruiker, spitsen ze zich toe op de ‘4 pijlers’. Case Management, Custumer Experience Management, Integration trough xECM en Information government krijgen dan ook elk een gedetailleerde pagina op de website.

De website

Aangezien ‘Enterprise Information Management’ voor velen een term is waar ze nog nooit van gehoord hebben is de site heel zorgvuldig opgebouwd. Op een overzichtelijke homepagina kan de gebruiker elk belangrijk aspect van Docuwise terugvinden. Deze worden op een detailpagina goed uitgelegd aan de hand van een duidelijke tekst en een illustratie. De homepage maakt het ook mogelijk meteen te navigeren naar recent nieuws op de contactpagina.

Het logo

Na een eerste meeting met de mensen van Docuwise werd het meteen duidelijk hoe belangrijk die (eind)gebruiker voor hen is. Er werd besloten dit gegeven te gebruiken in het logo-ontwerp. De letters van Docuwise bleken er nog goed voor te dienen, een ‘D’ en een ‘o’ werden al snel het lijf en het hoofd van de eindgebruiker.

  1. Ontwerp & illustratie
  2. Webontwikkeling
  3. App & webdesign