Diensten

Van ontwikkeling en ontwerp tot open data expertise

Ontwikkeling

Bij de ontwikkeling van een digitale toepassing sta je voor veel keuzes. Jij weet welke bedrijfsdoelstellingen je digitaal wil vertalen. Vraag is, welke keuzes neem je? Appreciate is jouw partner om deze keuzes te maken. Onze praktische project aanpak helpt jou om de keuzes te maken die werken voor jouw mobiele toepassing of website.

Ontwerp

De bezoeker van je website doet er gemiddeld 9 seconden over om deze te beoordelen. Het eerste succes van je website valt of staat dus bij je design. Wij verstaan dit als geen ander. Een aantrekkelijk design gecombineerd met een functionele website scoort. Maar hoe begin je hieraan?

Open data

Open data zijn gegevens die ter beschikking van iedereen worden gesteld. Deze data mag gebruikt worden om toepassingen te ontwikkelen. Appreciate beschikt over de knowhow om open data oplossingen op maat aan te bieden.

Opleiding

Als onderdeel van onze totaal oplossing bieden we interne medewerkers een gebruiksopleiding aan. Achter elke mooie digitale toepassing staat … een goed opgeleide beheerder. Deze opleiding heeft als doel interne medewerkers te trainen de ontwikkelde applicaties te beheren en content toe te voegen.

Hosting

Hosting is een onderdeel van onze totaal oplossing: ontwikkelingdesignopleiding – hosting. De essentie van een digitale oplossing is het internet. Een performante hosting is dan ook essentieel voor het succes van uw product.

Onderhoud

Als partner voor onze klanten, staat Appreciate volledig achter het “Klant is Koning” principe. Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, bereikbaarheid en met stip klantvriendelijkheid. Uit deze toewijding vloeit ons aanbod voor het onderhoud van reeds ontwikkelde digitale toepassingen.