Bellewaerde

Beleef plezier op dezelfde manier

Alles in het nieuw

Paasvakantie: eindelijk mooi weer, de kinderen zijn thuis én de pretparken openen opnieuw hun deuren. Voor de ouders de perfecte kans voor een daguitstapje, voor de kinderen een dag vol plezier en voor Bellewaerde betekent dit: alles in het nieuw. Naast een spectaculaire show, opgefriste attracties en een gloednieuwe 4D film, wordt ook de smartphone-applicatie in een nieuw jasje gestoken.

De applicatie

Een overzichtelijke lijst of een gedetailleerde kaart toont alle attracties in een oogopslag. Via een detailpagina krijgt de gebruiker meer informatie over de attracties zelf, de wachttijden en de toegankelijkheid ervan. Een training missen van zijn favoriete dier? Via de handige reminders weet men waar en wanneer men moet zijn, zo mist men het geen enkele keer meer.

Kunnen de kinderen niet wachten om te vertrekken? Via ‘mijn dag’ kunnen ze samen de perfecte dag op voorhand plannen. Men kan de tofste restaurantjes, de leukste attracties en de mooiste dieren toevoegen aan ‘mijn dag’. Zo is er voor elk wat wils en hoeft men in het park zelf aan niets meer te denken.

  1. Mobiele applicaties
  2. Ontwerp