Ontwerp

You never make a first impression twice

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven of ontwerpen van websites en applicaties. We zijn een dynamisch digitaal bureau met design en vormgeving in onze bloed. Bewust bundelen we bij elk project design en ontwikkeling samen. Deze bundel wordt sterk verweven met de user experience om zo tot een digitale oplossing te komen. We ontwikkelen niet enkel mooie websites maar we ontwikkelen en ontwerpen online ervaringen voor de klant

 

De gebruiker staat centraal

Alle puntjes worden op de i gezet. Als ervaren digital natives houden we rekening met de laatste trends op digitaal gebied. Deze expertise laat ons toe bij het ontwerp en ontwikkeling van een website mee te denken met de klant en de laatste oplossingen te bieden. Als geen ander, begrijpen we het onderscheid tussen native en mobile design. Onze totaal oplossingen ontstaan uit een synergie tussen doelstellingen van onze klanten en de digitale ervaring die wij aanbieden. User experience speelt hierbij steeds een centrale rol.

  • App & webdesign

    Als digitaal bureau focussen wij ons op een aantrekkelijk, maar ook zeer gebruiksvriendelijk design. Dit ontwerp start bij de ontwikkeling. Hier maken we duidelijke keuzes ;mobile of native design. Bij native design maakt de mobiele toepassing gebruik van specifieke kenmerken die verschillende smartphone of tablet besturingssystemen hebben. Dankzij onze ervaring hebben we specifieke expertise opgebouwd en staan wij onze klanten bij met raad en daad.

  • UX Design

    Appreciate legt een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en meerwaarde voor de gebruiker. Een techniek om deze meerwaarde te verkrijgen is User Experience Design, kortweg UX. UX design houdt rekening met 7 basisbegrippen voor het maken van een succesvolle user experience website. De website moet voor de bezoeker nuttig, waardevol, vindbaar, toegankelijk, geloofwaardig, aantrekkelijk en makkelijk zijn.

  • Ontwerp & illustratie

    We zijn een fris, jong bedrijf dat alle laatste trends in design en ontwerp op de voet volgt. Visuals maken een sterk deel uit van onze digitale DNA. Hieruit bieden we onze klanten een ruim aanbod van grafisch ontwerp, illustraties en ontwerp van logos aan. Ontwerp en design maakt ook deel uit van een totaal Appreciate oplossing.