Gands. Anders Wonen.

Uw partner in projectontwikkeling.

Gands Sales Tool

Appreciate ontwikkelde samen met Gands, een Antwerpse projectontwikkelaar, de ‘Gands Sales Tool'. Een web- en back-endapplicatie om de verkoop van hun projecten te optimaliseren. Via de Sales Tool krijgen de verkopers per bouwproject een snel overzicht van wat al verkocht is, wat in optie staat of voor welke woonunit al een compromis gesloten is. 

De gestructureerde website zorgt ervoor dat wanneer een verkoper bij een potentiële koper zit, hij snel en gemakkelijk alle informatie kan terugvinden en overlopen met de klant Dit maakt het niet alleen sneller werken voor de verkoper, ook de koper krijgt een duidelijker overzicht van wat hij precies koopt. De administrator van het project beschikt niet alleen over de verkoop functie, ook alle administratieve zaken kan hij regelen via de webapplicatie. Hij kan er onder andere alle gegevens van het project invullen (hoeveel huizen, villa’s, parkings, assistentiewoningen, welke notaris), woonunits aanmaken, de communicatie regelen en documenten uploaden.

Gands

De missie van Gands luidt; het initiëren, ontwikkelen en realiseren van bijzondere projecten met meerwaarde voor hun omgeving. Om duurzaam een hoog kwaliteitsniveau tot stand te kunnen brengen, richt ands zich permanent op visie en ontwikkeling. Daarbij gaat het om de ontwikkeling van een alomvattende visie op hun projecten, de locaties en hun stedenbouwkundige context. Een visie die nauwgezet inspeelt op de wensen van de eindgebruiker. 

  1. Webontwikkeling
  2. Ontwikkeling