Ontwikkeling

Beginnen bij … het begin

Ontwikkeling kijkt verder dan het design van je online aanwezigheid. Bij ontwikkelingen zoeken we de ideale balans tussen een gebruiksvriendelijke techniek voor de beheerders en het aanbieden van een meerwaarde en aangename ervaring voor de gebruikers. Appreciat bouwt het concept dat de doelstellingen van onze klanten correct vertaalt naar een digitale wereld.

 

Wat betekent het ontwikkelingsproces voor mij?

We gieten jouw doelstellingen en wensen in een concept dat zal uitgroeien tot een digitale oplossing. We kiezen hierbij voor praktische en totaaloplossingen en ondersteuning op maat van de klant. Hierbij ligt de focus op het aanbieden van meerwaarde voor de klant en gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker.

  • Mobiele applicaties

    Appreciate maakt gebruik van de meest recente technologieën om mobile apps te ontwikkelen. Een mobile app draait op een smartphone of tablet. Deze applicaties gebruik je om bijvoorbeeld e-mails te lezen of een restaurant te zoeken… Hierbij ligt de focus bij de ontwikkeling voor de diverse besturingssystemen, waaronder Apple iPhone, Google Android en Windows Phone.

  • Webontwikkeling

    Volgens de wensen van de klant ontwikkelen we websites van A tot Z, webshops, intranet,… Onze aanpak is pragmatisch, met als doel een gebruiksvriendelijke website of applicatie te bouwen zowel voor de gebruiker als de klant. Hierbij maken wij gebruik van Drupal, een open source content management systeem dat garant staat voor een grote gebruiksvriendelijkheid en stabiel systeem. Drupal is zeer flexibel en klaar voor de mobiele en andere uitdagingen van de steeds veranderende online wereld.

  • Consultancy

    We zijn een jong en dynamisch team en we geloven sterk in het creëren van een totaaloplossing voor onze klanten. Onze dynamische projectaanpak eindigt daarom niet bij het afleveren van digitale oplossingen. Volledig op maat van de klant werken we een verder ondersteuningsplan uit.