UiTagenda

Er even op UiT

Je kent de vragen wel: ‘Wat zullen we doen vandaag?’ Wat doen we met de kinderen? Is er vanavond een concertjes in de buurt om mee te pikken? Zijn er leuke markten in de buurt?

Onze UiTagenda mobiele applicatie voor UiTinVlaanderen.be biedt het antwoord en is de meest volledige agenda voor cultuur en vrijetijd in Vlaanderen en Brussel. Wanneer de gebruiker wilt weten wat er zich in het hier en nu rondom hem afspeelt kan hij snel even door de agenda bladeren. Als die eerder op zoek is naar evenementen die pas later plaats vinden kan hij gebruik maken van de handige zoekfunctie. Zoeken op locatie, tijdstip, categorie en zoekterm of evenementen elimineren door te filteren op ‘kinderen’, ‘gratis’ en ‘geen cursussen en workshops’ maakt het gemakkelijk om meteen de juiste evenementen te vinden.

De gebruiker kan de evenementen bij zijn favorieten opslaan of delen met zijn vrienden maar kan vooral live extra genieten van de activiteiten.

 

UiTinVlaanderen

UiTinVlaanderen is een initiatief van de Vlaamse minister van Cultuur en werd ontwikkeld door CultuurNet Vlaanderen. Je kan er terecht voor de meest volledige cultuur- en vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel.

UiTinVlaanderen maakt bovendien deel uit van een ruimer netwerk (het UiTnetwerk) dat zich profileert als dé infobron voor je vrije tijd, bij jou om de hoek en in heel Vlaanderen. Bijna één derde van de gemeenten, steden, regio's en provincies sloten zich inmiddels reeds bij het UiTnetwerk aan. Vandaar dat je ook terecht kan op sites als UiTinGent, UiTinKortrijk, UiTinBrussel, UiTinOostende, enz…

  1. Ontwikkeling
  2. Mobiele applicaties
  3. App & webdesign